Условия за ползване на Kupuva-Prodava.com

В сайта има 24,504 актуални обяви
 
 
Безплатни обяви
 

ТЪРСЕНЕ:

 

 

ПУБЛИКУВАНЕ

БЕЛЕЖНИК

НАЧАЛО

ОБЯВИ

ФИРМИ

ПОДРОБНО ТЪРСЕНЕ

МОИТЕ ОБЯВИ

ЗА РЕКЛАМА

 

19.02.2018г. 

Условия за ползване

С настоящите общи условия, се уреждат взаимоотношенията между kupuva-prodava.com и неговите потребители.

Информацията съдържаща се в kupuva-prodava.com включително всички текстове и изображения (картинки) са защитени от закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквито и да било част от съдържанието на kupuva-prodava.com без съгласието и писменото одобрение на представляващите сайта е забранено и ще бъде преследвано от закона.

Дефиниции:
• kupuva-prodava.com представлява виртуален информационен ресурс свободно достъпен посредством глобалната мрежа Интерент, собственост на Хоум Пейдж България Еоод, който дава възможност на частни и юридически лица да публикуват, търсят и използват за лични нужди информация от всякакъв род, но основно от сферата на недвижимата собственост. За краткост по-долу в документа kupuva-prodava.com може да бъде наричан „сайта” или ”портала”.
• Потребител е всяко лице посещаващо kupuva-prodava.com и използващо намиращата се в него информация

Общи условия
1. Всички потребители на сайта, без значение дали са регистрирани или не, имат право да използват предоставяните от kupuva-prodava.com услуги само при спазване на настоящите условия.
2. С всяко кликване върху хипер линк от kupuva-prodava.com, потребителите декларират, че се съгласяват с настоящите общи условия и се съгласяват да използват kupuva-prodava.com съгласно правилата и условията описани по-долу.

Права и задължения на потребителите
3. Всеки потребител има право да използва kupuva-prodava.com безплатно до колкото това му е позволено от системата и се задължава да спазва условията описани в настоящия документ.
4. Потребителите, без значение дали са регистрирани или не, нямата право да разпространяват чрез kupuva-prodava.com или да разполагат на сървърът му информация свързана с: деяния противоречащи на закона, насилие, расизъм, порнографско съдържание, заплахи, съдържание представляващо търговска тайна и друг вид информация, противоречаща на добрите нрави и доброто поведение.
5. Потребителите имат право да се регистрират в kupuva-prodava.com като попълват исканите от системата данни вярно и коректно. В случай, че потребител не попълни коректно исканата му информация, администраторите на kupuva-prodava.com имат право да изтрият профилът му и цялата въведена от него информация без предупреждение.
6. Всеки потребител има право да изтрива информацията въведена от него или да прекрати напълно участието си в сайта по всяко време без изрично предупреждение до kupuva-prodava.com.
7. Всеки един потребител носи пълната отговорност и последици от информацията добавена от него в портала kupuva-prodava.com
8. При ъплоад на снимки потребителите се задължават те да бъдат свързани с конкретната тематика. В публикуваните оферти, потребителите имат право да ъплоадват единствено снимки на имота, който са добавили. Всички други картинки и снимков материал ще бъдат изтривани.
9. Всеки потребител декларира, че е съгласен цялата информация въведена от него в kupuva-prodava.com да бъде достъпна и показвана на потребителите на сйта имащи нужда от нея.
10. Потребителят е длъжен да обезщети kupuva-prodava.com за нанесени от него вреди на сайта или на свързани с него трети лица в случай на виновно действие или бездействие от страна на потребителя, породило загуби както на kupuva-prodava.com така и на трети лица свързани с него по какъвто и да било начин.
11. Всеки един потребител е длъжен да проверява периодично за промени на настоящите условия за позлване.

Права задължения и отговорности на kupuva-prodava.com
12. kupuva-prodava.com не носи никаква отговорност за публикуваните в сайта материали и не е отговорна за причинени щети на трети лица в следствие на публикуваните в сайта материали.
13. kupuva-prodava.com има право да променя настоящите условия за ползване без изрично предизвестие.
14. kupuva-prodava.com не се задължава и няма обективна възможност да проверява каквато и да било информация въведена от потребителите му, включително снимков материал и не носи отговорност за въведеното от потребителите съдържание в сайта.
15. kupuva-prodava.com и неговите администратори имат право, но не се задължават да изтриват всяка една информация въведена от потребителите, която не отговаря на закона на Република България, на добрите нрави или на настоящите условия за ползване. Администраторите също така имат право да изтриват информация по собствена преценка или след подаден сигнал от други потребители за информация накърняваща техния имидж или достойнство.
16. kupuva-prodava.com не гарантира, че предоставените от него услуги ще бъдат непрекъснати и достъпни 24 часа в денонощието седем дни в седмицата.
17. kupuva-prodava.com не носи отговорност за загубата на информация въведена от потребителите, и също така не носи отговорност за последиците от загубата на тази информация.
18. kupuva-prodava.com има право да събира информацията въведена от потребителите му (включително IP адреси, адреси на електронни пощи и др.) и да я използва по начин по който Хоум Пейдж България ЕООД намери за добре с цел предоставянето и предлагането на услугите на фирмата.
19. Информацията събрана от kupuva-prodava.com може да бъде използвана освен за целите на сайта и за предлагане на нови услуги (безплатни или платени), за промоции, организиране на томболи и всякакви други цели свързани с предлаганите от Хоум Пейдж България Еоод услуги, освен в случаите на изрично несъгласие от страна на потребителя.
20. kupuva-prodava.com Има право да записва коокита (cookies) на компютъра на потребителя с цел безпрепятственото доставяне на услугите на сайта.

Правила за публикуване на обяви
21. Всеки един потребител има право да публикува в kupuva-prodava.com безплатно оферти с неограничен брой, само при условия, че информацията предоставена от потребителя отговаря на условията описани в този документ.
22. Потребителите се задължават да публикуват вярна и максимално точна и подробна информация само и единствено за предлаганият от тях имот
23. Потребителите нямат право да записват фирмени знаци (лога) на местата определни за снимки към обявата
24. Потребители се задължават да поддържат информацията въведена от тях актуална и при промяна в параметрите на офертата своевременно да я актуализират в kupuva-prodava.com
25. При нарушаване на тези условия или по своя преценка, kupuva-prodava.com си запазва правото да изтрива неподходящите обяви.
26. kupuva-prodava.com си запазва правото да поставя офертите на платените участници на по-предни позиции в списъците с обяви.

Екипът на kupuva-prodava.com Ви благодари, че се запознахте с условията за ползване на сайта и Ви желае приятно и ползотворно използване на портала!
 
  ТОП ОФЕРТИ
Форум за Имоти! Намерете отговорите на въпросите си!
НОВО !!! Състезателна кола за абитуриентския бал
Най-доброто място за живеене в София - достъпен лукс!